Beste studenten, sportievelingen en zonnekloppers

Heb je genoeg van al die examens en wil je nog eens lekker ontspannen voor het nieuwe academiejaar weer van start gaat? Het kan allemaal! Met de Surfvakantie van UC Leuven Limburg brengen we je regelrecht naar zon, zee en strand.

Dit jaar trekken we met de groep naar het zonnige Spanje, meerbepaald Loredo!! Met de fusie achter de rug richten we ons dit jaar op alle studenten van UC Leuven Limburg. Om van deze surfvakantie een knaller van formaat te maken laten we ons ondersteunen door de studentenvereningen van onze hogeschool, StEIL, Soca, Educata, Diana, Didactica en De Kelten zijn dus zeker van de partij. Zit je niet meer op de hogeschool of heb je vrienden die niet meer studeren? Geen probleem! Ook zij kunnen zich natuurlijk inschrijven voor deze reis!

Camping wordt Glamping! Surfblend opent deze zomer een unieke bestemming aan de Spaanse kust, Het Surf resort in Loredo! Natuurlijk hebben we met OKeR deze primeur direct voor jullie uitgekozen als onze surfspot voor deze zomer. Het Surf Resort in Loredo ligt op slechts 150 meter van de oceaan. In een decor van houten chalets beschikt dit resort over een restaurant, bar, beachvolley, miniramp en chill-outs.

Ben je een echte zonneklopper, een feestbeest of meer een sportieveling? Het maakt helemaal niet uit want deze reis heeft voor ieder wat wils!

Ben je al helemaal verkocht schrijf je dan snel in via onderstaande link!

http://www.surfblend.com/ucll

Voor nog wat extra infromatie kan je altijd eens een kijkje nemen op onze website:

https://www.kringraad.be/surfvakantie

Schrijf je zeker op tijd in want de plaatsen zijn beperkt!

OP=OP

Met sportieve groetjes
Het OKeR-sportteam